070 - 6242532

Ring vår stödlinje

Maila oss

Skicka oss ett mail

070 - 6242532

Ring vår stödlinje

Maila

Maila oss

Stöd oss

Vill du stötta vårt arbete?
Det finns flera sätt att stödja vår verksamhet i kampen mot våldet.

BLI STÖDMEDLEM

Att bli stödmedlem kostar 100 kr/år. Du kommer då inte arbeta aktivt i jouren men får möjlighet att delta på vårt årliga medlemsmöte och då få en inblick i verksamheten. Du blir stödmedlem genom att sätta in 100 kr på pg. 620467-1. Märk betalningen med ”Stödmedlem + ditt namn”.

 

GE ETT BIDRAG

Om du vill ge ett bidrag kan du göra det på två sätt:

1. Swish. Vårt swishnummer är 123 005 29 28. Märk betalningen med ”gåva”

2. Du kan även sätta in på vårt pg nummer 620 467-1, märk betalningen med ”gåva”.

Det går också bra att ringa oss vid oklarheter eller frågor.

Är du vår nästa jourkvinna?

Brinner du för att hjälpa våldsutsatta kvinnor och vill bli en av oss?

Vi har grundutbildningar på regelbunden basis. Utbildningen är utformad av ROKS (riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige). Utbildningen hålls i våra lokaler i Norrtälje och ges vid cirka 8 kurstillfällen förlagda till kvällstid. Kursen ger fördjupad kunskap i jourarbete, våldets konsekvenser, rättsprocess, bemötande och annat som du behöver veta för att förbereda dig för jobbet som jourkvinna. Skicka in en kort presentation av dig själv till snackan.norrtalje@roks.se och beskriv varför du vill engegera dig i Snäckan så hör vi av oss!

BEHÖVER DU ANNAN HJÄLP?

STÖDLINJEN

I stödlinjen kan du få stöd och rådgivning såväl enskilt som i grupp, skyddat boende samt stöd vid kontakt med myndigheter osv. Du når oss på telefonnummer: 070 - 6242532

TJEJJOUREN

Tjejjouren består av chatt och mail (samt telefon enligt överrenskommelse) och riktar sig till alla som identifierar sig som tjejer. Du som chattar med oss är anonym.

DÖLJ MITT BESÖK

Om du lever i en relation där blir kränkt, kontrollerad, skrämd eller utsatt för våld - ta kontakt med Norrtälje kvinnojour Snäckan. Hos oss får du vara anonym vi har tystnadslöfte.​

TILL DIG SOM ÄR UTSATT

Om du lever i en relation där blir kränkt, kontrollerad, skrämd eller utsatt för våld - ta kontakt med Norrtälje kvinnojour Snäckan. Hos oss får du vara anonym vi har tystnadslöfte.

LÄS MER

Här finns tips på mer läsning samt stöd att få.