070 - 6242532

Ring vår stödlinje

Maila oss

Skicka oss ett mail

070 - 6242532

Ring vår stödlinje

Maila

Maila oss

Skyddat boende

Norrtälje kvinnojour Snäckan har möjlighet att ta emot kvinnor och deras barn som är i akut behov av skydd. Vi arbetar på uppdrag av kommuner i enlighet med socialtjänstlagen. Under placeringen genomförs stödsamtal och kontinuerliga riskbedömningar.

 

Vi är en liten kvinnojour och har ingen anställd personal på boendet. Under tiden en kvinna är placerad i det skyddade boendet har hon 1-2 stödpersoner/jourkvinnor hon kan vända sig till vid behov.

 

Är du kvinna i behov av skyddat boende och inte boendes i Norrtälje kommun behöver du vända dig till socialtjänsten i din kommun för hjälp.

För fler frågor kring vårt skyddade boende ring 070 – 6242532.

Skicka placeringsförfrågan

Vill du placera hos oss kan du antingen ringa, tel 070 – 6242532 , eller fylla i formuläret nedan. Vi är tillgängliga kl 8.00-22.00 alla dagar i veckan. Observera att vi endast tar emot placeringsförfrågningar från socialtjänsten.

STÖDLINJEN

I stödlinjen kan du få stöd och rådgivning såväl enskilt som i grupp, skyddat boende samt stöd vid kontakt med myndigheter osv. Du når oss på telefonnummer: 070 - 6242532

TJEJJOUREN

Tjejjouren består av chatt och mail (samt telefon enligt överrenskommelse) och riktar sig till alla som identifierar sig som tjejer. Du som chattar med oss är anonym.

SKYDDAT BOENDE

Norrtälje kvinnojour Snäckan har möjlighet att ta emot kvinnor och deras barn som är i akut behov av skydd.

DÖLJ MITT BESÖK

Om du lever i en relation där blir kränkt, kontrollerad, skrämd eller utsatt för våld - ta kontakt med Norrtälje kvinnojour Snäckan. Hos oss får du vara anonym vi har tystnadslöfte.​

TILL DIG SOM ÄR UTSATT

Om du lever i en relation där blir kränkt, kontrollerad, skrämd eller utsatt för våld - ta kontakt med Norrtälje kvinnojour Snäckan. Hos oss får du vara anonym vi har tystnadslöfte.

LÄS MER

Här finns tips på mer läsning samt stöd att få.